субота, 22. јануар 2011.

BEZ PANIKE MOLIM ! - Vreme tmurne prošlosti


BEZ PANIKE MOLIM ! " Vreme tmurne prošlosti "
( self - released ) 2010.

Free download - SERBIA

Melodic punk rock/pop













Bez Panike Molim ! je bend koji dolazi iz Paraćina, formiran početkom 2009-e godine. Imali su nastup na " Plana Demo Festu", a svirali su takođe na domaćem terenu i okolini. Krajem 2010-e godine objavljuju Demo naziva " Vreme tmurne prošlosti" koji se može free downloadovati.
Paraćinci izvode neku svoju varijantu punk rocka, izraženo melodičnog, ali koji apsorbuje i vidljive pop dodatke. Pesme im govore o svakodnevnim pojavama koje ih prate, nisu tipičan " angažovan" sastav. Demo su snimili u skromnim tehničkim uslovima sa ritam mašinom koja pokriva bubnjarske deonice. Na izdanju se našlo 11 songova, otpevanih na maternjem jeziku, sličnog pristupa i slične kratke dužine trajanja.
Paraćinci bi morali vremenom da rade na mnogim tehničkim segmentima u cilju poboljšanja opšteg utiska, a samo neiskustvo je ovde i više nego primetno. Jači adut im može biti pomenuta melodičnost, no videćemo kako će se stvari po njih odvijati u neposrdnoj budućnosti.

Ocena : 6 / 10
C / o : www.myspace.com/bezpanikemolim


1 коментар:

  1. Hvala na lepim kritikama i komentarima. Remake prvog albuma se moze naci na: http://hotfile.com/dl/99902886/87ab27d/Vreme_Tmurne_Proslosti.rar.html. Puno pozdrava, BPM.

    ОдговориИзбриши