среда, 12. јануар 2011.

PEKINSKA PATKA - Un Ano De Amor


PEKINŠKA PATKA " Un Ano De Amor "
( Long Play ) 2010.

CD Single - SERBIA

Punk / punk rock










Profesor Čonta i Pekinška Patka se intenzivno pripremaju da u dogledno vreme predstave javnosti novi studijski album. Povratničke svirke su u medijskom smislu odjeknule u regionu i šire , a nedavni nastup na obnovljenom izvrsno organizovanom novosadskom " Koncertu godine", potvrđuje spremnost postave da se suoči sa novim izazovima ...Proći će svakako i tenzija interesovanja oko pomenutog come backa, a ostaće materijali na uvid javnosti. Kao određena uvertira pomenutom dolazećem albumu, beogradska promotivna kuća " Long Play" upriličila je za javnost realizaciju CD singla sa pesmom " Un Ano De Amor " ( pain versin ), a na njihovom situ potencijalni slušalac/konzument/posetilac može isti song free downloadovati.
" Un Ano De Amor" je na tragu pesama iz prve faze karijere benda, reč je o melodičnoj punk/punk rock varijanti, u kojima čak na momente novosađani znaju da podsete na Kud Idijote. Sigurno im se takvo poređenje neće svideti, ali pažljivim slušanjem može se lako doći do pomenutog poredbenog suda.
Tako se otprilike i može naslutiti u kom će se pravcu kretati nov materijal Pekinške Patke, ali sačekaćemo da se bend po tom pitanju sam oglasi...

Ocena : 7 / 10
C / o : www.longplay.rs
www.myspace.com/pekinškapatka


Нема коментара:

Постави коментар