среда, 24. април 2013.

KRAJ PROGRAMA - Kraj Programa

KRAJ PROGRAMA
" Kraj Programa "
( Rock Live Records ) 2013.
CD
Power pop / melodic punk rock - CROATIA









Crikveničko-riječki bend Kraj Programa postoji od 2011-e godine, i za kratko vreme skrenuli su pažnju javnosti na svoj rad.
Osvojili su priznanje i na prestižnom banjalučkom Demo festu , a nedavno su objavili i svoje debi izdanje, na kojem se našlo 11 songova. " Kraj Programa" istoimeni album pored fizičkog CD-a, može se i slobodno preuzeti kao free download ostvarenje.
Šestočlana su postava sa intersantnom pevačicom, a u izražajnom  smislu oslanjaju se  na kombinaciju power pop  elemenata,koje ukrštaju sa melodic punk rock varijantama USA škole. Pevaju na maternjem jeziku, tekstovi su ljubavne tematike, uglavnom manje zanimljvi , ali jedna slična tekstualna nit primetna je od početka do kraja. Poseduju primerenu energiju pri izvođenju, vidljiva je i želja kao i generalno voljni element, da svoju priču izguraju na maksimalno ubedljiv način. Nažalost, u realizatorskom smislu ne funkcioniše sve baš u očekivanom pravcu. Tehnički snimanje ritam sekcije je potpuno pogrešno postavljeno, a i sama produkcija, koja je vrlo jednolična " dopustila" je da pesme isuviše liče jedna na drugu. Pretpostavljam da su Kraj Programa zanimljiviji i ubedljiviji u koncertnoj varijanti, a nadam se da će propusti viđeni na debi izdanju biti premošteni na sledećem albumu..

Ocena : 6 / 10
C / o : www.facebook.com/KrajPrograma





Нема коментара:

Постави коментар